Afdelingen for Bæredygtig Udvikling

Sådan booker du book

Log in:

Du kan enten logge ind, inden du begynder at booke, eller du kan vente, til du er færdig med at søge.

Du kan logge dig på fra login-feltet øverst på forsiden eller fra Min side nederst i venstre spalte.

Folkeskolelærer i Københavns Kommune:

Vælg Single Login og Log in med dit UNI-Login.

Folkeskolelærer i Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre og Vallensbæk:

Log ind med kommune og skolenavn via http://energiogvand.dk/da/forside/

Pædagog:

Login med det udleverede brugernavn og password. Hvis du ikke kender eller ikke kan huske jeres brugernavn og password, kan du henvende dig til Susanne Skavn på e-mail: suskav@kk.dk eller telefon 23 70 94 73.

Hvem kan benytte bookingen:

• For at kunne benytte bookingen, skal man være ansat som pædagog eller lærer på Københavns Kommunes institutioner og folkeskoler eller folkeskolelærer i Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre eller Vallensbæk Kommune
.

• Ansatte på privatskoler, skoler og institutioner fra andre kommuner og andre interesserede kan ikke booke via den elektroniske booking. Det er dog muligt for denne gruppe at booke et forløb, i det omfang der er plads på aktivitetsstedet mod betaling. Bookingen sker ved henvendelse direkte til det enkelte aktivitetssted. Du kan finde kontaktoplysninger på de enkelte aktivitetssteder
her.

• Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig offentlige arrangementer, her dukker man bare op. Læs mere om kommende offentlige arrangementer under Nyheder.

Søgning på aktiviteter:

• Gå ind på boksen Booking i venstre spalte/på forsiden eller klik
her.

• Du kan søge via en simpel søgning med få søgemuligheder eller en avanceret søgning med flere søgemuligheder.

• Udfyld de felter i søgevinduet, du ønsker at søge inden for. De felter, der er angivet med en stjerne, skal udfyldes. Tryk herefter på søg.

• Nederst på siden, vises nu alle de muligheder, der er ud fra de søgekriterier, du har angivet.

Sortering i visningen:

Nogle gange får man vist så mange resultater, at det kan være svært sat finde rundt.

Du kan sortere i den visning du får frem på følgende måde:

Du kan lave en ny søgning med nye søgekriterier og eventuelt vælge at udfylde flere eller færre felter.

Du kan trykke på de understregede ord over listevisningen for at sortere i visningen (Periode, Beskrivelse, Info, Alder, Note, Underviser)

Du kan vælge, om du vil have vist 8, 16 eller 31 aktiviteter per side.

Når du har fundet noget, du er interesseret i, skal du trykke på "Læs mere" i tekstfeltet med den korte beskrivelse:

Hvis du ønsker at booke forløbet, skal du trykke på Book-knappen - hvis du ikke allerede er logget ind, vil du blive bedt om at logge ind nu.

Hvis du ønsker at gemme forløbet til senere, trykker du på Husk-knappen - hvis du ikke allerede er logget ind, vil du blive bedt om at logge ind nu.

Rigtig god fornøjelse med bookningen! Vi glæder os til at se dig og børnene på naturskolen/miljøskolen!

Hvis du har problemer med bookingen eller er i tvivl om, hvordan man gør, kan du henvende dig til Susanne Skavn på e-mail: suskav@kk.dk.

Kontaktperson:

Susanne Skavn
Susanne Skavn
Kommunikation, administration og IT