Afdelingen for Bæredygtig Udvikling

Er du lærer med interesse i verdensmål og bæredygtig udvikling? Vil du gerne integrere verdensmålene i din undervisning, men har svært ved at vurdere, hvordan det gøres bedst muligt? Så kom til Verdenstimen på Københavns Rådhus og bliv meget klogere på verdensmål!

Verdenstimen 2019

HVAD ER VERDENSTIMEN?
Verdenstimen er en årligt tilbagevendende begivenhed, der sætter fokus på FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. På Rådhuset kan du besøge en lang række foreninger, NGO’er og virksomheder, der arbejder med verdensmål, og dagen byder desuden på fællessang, oplæg og taler fra bl.a. Pernille Rosenkrantz-Theil (børne- og undervisningsminister), børneklimaambassadører fra Randersgades Skole, Thomas Ravn-Pedersen (direktør for Verdens Bedste Nyheder) og Martin Keller (Afdelingen for Bæredygtig Udvikling). Der vil naturligvis også være rådhuspandekager.

Verdenstimen løber af stablen mandag d. 26. august kl. 13.00-14.30 i Festsalen på Københavns Rådhus

FYRAFTENSMØDE OM VERDENSMÅL
Efter det officielle program for Verdenstimen afholder Verdensmålsskolen i Københavns Kommune fyraftensmøde om verdensmålene. Til dette møde vil du få konkrete bud på, hvordan verdensmålene kan inddrages i undervisningen, og der vil være eksempler på undervisningsforløb og mulighed for at danne netværk og søge inspiration hos hinanden. Rikke Villumsen, profilkoordinator på Randersgades Skole, vil holde oplæg om, hvordan Randersgades Skole har formået at integrere verdensmålene i skolens årsplan fra 0. til 9. klasse, og Charlotte Hedevang Nielsen fra Fælles Forandring vil fortælle om Efterskolernes Verdensmålsfestival, festivaldidaktik og elevinddragelse.

Fyraftensmødet om verdensmålene afholdes på Rådhuset i forlængelse af Verdenstimen i tidsrummet 14.30-16.00. 

Du tilmelder dig Verdenstimen og fyraftensmødet ved at sende en mail til Nanna Meldgaard Stærk, b76p@kk.dk. Så tag dine kolleger under armen og kom til verdensmålsfest på Rådhuset! Vi glæder os til at se jer.

Kontaktperson: