Afdelingen for Bæredygtig Udvikling

Login book 

Log in:
• Du kan enten logge ind, inden du begynder at booke, eller du kan vente, til du er færdig med at søge.

• Du kan logge dig på fra login-feltet øverst på forsiden eller fra Min side nederst i venstre spalte.

Folkeskolelærer i Københavns Kommune:
Log in med dit UNI-Login.

Folkeskolelærer i Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre og Vallensbæk:

Log ind med kommune og skole via http://energiogvand.dk/da/forside/

Pædagog:
Log ind med det udleverede brugernavn og password. Hvis du ikke kender eller ikke kan huske jeres brugernavn og password, kan du henvende dig til Nanna Meldgaard Stærk på tlf. 23 65 61 22, e-mail: b76p@kk.dk

Booking og login:
For at booke en aktivitet, er det nødvendigt at være logget ind. Bookingen er åben for pædagoger og lærere som arbejder på Københavns Kommunes institutioner og folkeskoler. Du kan finde bookingvejledningen
her

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig offentlige arrangementer, her dukker man bare op. Læs mere om kommende offentlige arrangementer på Nyheder.

Ansatte på privatskoler, skoler og institutioner, fra andre kommuner og andre interesserede kan ikke booke via den elektroniske booking. Det er dog muligt for denne gruppe at booke et forløb i det omfang der er plads på aktivitetsstedet mod betaling. Bookingen sker her ved henvendelse direkte til det enkelte aktivitetssted.

Du kan finde listen med kontaktnumre
her.

Min side:
Her kan du logge ind. Hvis du er logget ind, kan du se og administrere de aktiviteter, du har booket, de aktiviteter, du har tilføjet huskelisten og de aktiviteter, du har været på tidligere.

Du finder Min side nederst i venstre spalte eller ved at trykke
her