Cookie

Afdelingen for Bæredygtig Udvikling benytter cookies. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du dette.

Verdensmål 12 handler om at sikre bæredygtige produktionsformer og forbrugsmønstre, så vi hurtigst muligt kan stoppe menneskets overforbrug af Jordens sparsomme ressourcer. Vi skal reducere madspild, blive bedre til at håndtere vores affald og passe på verdens begrænsede vandressourcer.
Afdelingen for Bæredygtig Udvikling udbyder en række forløb omhandlende affald og ressourcer, som du kan læse mere om og booke nedenfor.

                  Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

 

0. klasse. Gå på skraldeindsamling med grabbers og spande i jeres lokalområde og lær om, hvorfor vi ikke må smide affald på gaden.
1.-2. klasse. Gå på skraldeindsamling med grabbers og spande i jeres lokalområde og lær om, hvorfor vi ikke må smide affald på gaden.
For 3.-4. klasse. Eleverne lærer om vigtigheden af at tage medansvar for deres egen by, om renhold af byen og affald som en ressource.
For 5-6. klasse. Eleverne lærer om vigtigheden af at tage medansvar for deres egen by, om renhold af byen og affald som en ressource.
Lav interviews og analyser byens skrald og find på innovative løsninger på problemet.
For 0.-2. klassetrin. Få et lærerigt og sjovt undervisningsforløb i alle klasser med fokus på affaldssortering i dit klasseværelse.
For 3.-6. klassetrin. Få et lærerigt og sjovt undervisningsforløb i alle klasser med fokus på affaldssortering i dit klasseværelse.