Cookie

Afdelingen for Bæredygtig Udvikling benytter cookies. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du dette.

Et forløb for 4.-6. klassetrin

Mad uden spild

 

Hvor meget mad spildes der egentlig – og hvorfor er det overhoved et problem?

I dette madkundskabsforløb sætter vi fokus på madspild og hvad man selv kan gøre for at mindske det.

Vi giver tre helt konkrete værktøjer til eleverne, der med garanti vil kunne mindske madspildet derhjemme. Og vi undersøger, hvordan hygiejne og opbevaring af mad kan være med til at forkorte eller forlænge mads levetid.

 

Varighed

Forløbet strækker sig over fire undervisningsgange. 
Den første undervisningsgang får I besøg af madspildsholdet, den anden og tredje undervisningsgang lægger vi op til øvelser og eksperimenter, I selv laver i klassen og den fjerde kommer madspildsholdet på besøg igen og afrunder forløbet. 

 

Målgruppe

Forløbet tilbydes til 4.-6. klasse

 

Er det noget for dig og din klasse? Så book et møde med os, så vi sammen kan planlægge detaljerne.

Kontakt

Skolen ta'r Skraldet
& Bæredygtig Omstilling
30 91 29 98