Cookie

Afdelingen for Bæredygtig Udvikling benytter cookies. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du dette.

Hvordan påvirker klimaforandringer dyrs levevilkår? Det bliver I klogere på i dette spændende undervisningsforløb i ZOO.

Verdensmål og klimaforandringer i ZOO book

Tag på klimarejse i ZOO med dygtige undervisere fra både Verdensmålsskolen i København og ZOO! På turen opdager I, hvordan dyr forskellige steder i verden, er truet af klimaforandringer, men også andre faktorer som skovfældning, udledning af plastik og handel med vilde dyr. Med FN’s Verdensmål som værktøj, finder I i fællesskab konkrete handlinger, som vi alle kan foretage for også i fremtiden at kunne bevare naturen og dens mangfoldighed af dyr.

Efterfølgende går i i Søndermarken, hvor eleverne laver rollespil omkring klimaforandringer og diskutere, hvordan de selv oplever klimaforandringer, og hvad vi kan gøre for at sikre os i fremtiden.

Hvorfor FN's Verdensmål?
FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling kaldes den mest ambitiøse bæredygtige dagsorden nogensinde. Målene skal frem mod 2030 sikre en bæredygtig udvikling for alle mennesker, alle steder i verden. Målene forpligter bl.a. FN's lande til at afskaffe sult og fattigdom, sikre god uddannelse til alle, skabe bæredygtige energi– og transportløsninger, sikre en ansvarlig produktion og forbrug og passe på vores natur og klima. Hvis vi skal nå i mål med den omfattende dagsorden, skal alle engageres og hjælpe udviklingen på vej. Derfor udbyder Verdensmålsskolen en række undervisningsforløb, der tager sit afsæt i verdensmålene.

Du kan læse mere om forløbet "Verdensmål og klimaforandringer i ZOO" og booke det her

Vær opmærksom på, at skolen skal have årskort til ZOO eller betale ved indgangen for at få adgang til ZOO.

Kontaktperson:

Martin Keller
Martin Keller
Verdensmålskonsulent
51 35 74 38