Cookie

Afdelingen for Bæredygtig Udvikling benytter cookies. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du dette.

Offentlige arrangementer og aktiviteter for familier og andre interesserede.

Offentlige_arrangementer 

Hovedparten af de aktiviteter vi udbyder er målrettet børn og unge fra de københavnske folkeskoler og daginstitutioner. Men i løbet af året slår natur- og miljøskolerne adskillige gange dørene op til offentlige arrangementer.

Åbent Hus  og offentlige arrangementer:

Alle er velkomne til vores åbent hus arrangementer og temadage, hvor der er aktiviteter for både børn og voksne.
Det er gratis at deltage i Åbent Hus-arrangementerne - tilmelding er ikke nødvendig, I møder bare op. Der afholdes blandt andet Åbent Hus hos ENERGI & VAND og på Naturværkstedet Kløvermarken. Kontakt de enkelte steder for nærmere information om kommende arrangementer eller læs mere om vores events under Nyheder.

De københavnske skolehaver: Lige som man kan gå til spejder, blokfløjte eller svømning kan man også gå til skolehave. De enkelte haver har forskellige dage og tider med eftermiddagshold, som man kan tilmelde sig. Kontakt lederen af skolehaven for at høre nærmere og læs mere om skolehaverne her

Rundvisninger i de københavnske skolehaver: Haverne er et stykke fascinerende kultur- og dyrkningshistorie, som er et besøg værd. Vi viser gerne grupper rundt blandt herlighederne og fortæller nogle af de mange sjove historier, som knytter sig til planter, dyr og mennesker i haverne.

Yderligere oplysninger om alt dette fås ved henvendelse til:
Camilla Friedrichsen,
camilla_kbhskolehaver@live.dk,
mobil 50 46 25 35.