Afdelingen for Bæredygtig Udvikling

Med det varierende naturområde i og omkring Kongelunden på sydspidsen af Amager, har du altid mange muligheder for spændende aktiviteter med din klasse.

Stenladen ved KØN, Kongelunden 

BELIGGENHED
Kongelunden, Kalvebodvej 254, 2791 Dragør

FACILITETER
Kongelunden har til huse i en gammel kampestenslade. Her finder du udstyr og undervisningsmateriale, og du og dine elever har mulighed for at komme indendørs i tilfælde af dårligt vejr. Huset er opdelt i tre rum: Et stort åbent fællesrum uden opvarmning, et lidt mindre rum med brændeovn (skolestue), samt en hems oppe under loftet. Derudover findes udendørs vandhane, elevtoilet, handicaptoilet og bålplads.

Kongelunden er velegnet til en bred vifte af aktiviteter, med udgangspunkt i naturen, for alle aldersklasser. Området omkring basen, skoven og stranden, er jeres undervisningsrum, og udstyret på basen kan benyttes af dig og dine elever. Der er mulighed for at lave arrangementer, hvor der overnattes i telte eller primitive shelters, I selv sætter op på grunden.

Basen er åben for selvhjulpne arrangementer.

Brugere af stedet bedes være opmærksom på reglerne for brug. Bl.a. er området bag stuehuset (haven) kun til KKFO Saxobyens børn.  

I er selv ansvarlig for at efterlade toilettet ordentligt rengjort. Det gælder både selve toilettet, håndvansken og gulvet. 

Nedenfor kan du se, hvilke forløb der kan bookes netop nu. Hvis du klikker på forløbstitlen, bliver du taget direkte til bookingsiden, hvor du kan læse mere om forløbet og evt. booke det:
Undersøgelse af fuglelivet ved Kongelunden.
- i Kongelunden. I står selv for det fulde program.

 


Kontaktpersoner:

Jesper Findsen
Jesper Findsen
Pædagogisk medarbejder
61 60 35 26