Afdelingen for Bæredygtig Udvikling

Rundt omkring i København ligger 8 skolehaver, som drives af foreningen Københavns Skolehaver med tilskud fra Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning.

stolt pige med kæmperadise i De københavnske skolehaver

I Københavns Skolehaver har københavnske børn hvert år mulighed for at dyrke et stykke jord med blomster og grøntsager i deres fritid, sammen med deres klasse i skoletiden eller med deres daginstitution.

Skolehaverne er frodige oaser gemt bag tjørnehække, som indbyder til at gå på opdagelse i. Klatretræer og krydderurter, gulerødder og larvefødder, hygge og hulebygning, æbler og eventyr venter lige inden for lågen.

Sommerskolehave:
I Skolehavernes populære lange forløb fra april til september kommer klasserne i haverne en gang om ugen og får jord under neglene og helt unikke oplevelser og læring.

Du kan se Skolehavernes sæsonoversigt for haveforløb her: Sæsonoversigt 
Og du kan læse en evaluering og udsagn fra lærere, som har deltaget i forløbet her: Evaluering

Skolehavernes undervisningsmateriale med masser af inspirerende billeder og tekst kan du downloade gratis her: Undervisningsmateriale

Du kan tilmelde din klasse til næste sæson med opstart ultimo april. I tilmelder jer ved at udfylde bookingmodulet her: Tilmelding sommerskolehave

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du mere end velkommen til at sende skolehaverne en mail på: camilla_kbhskolehaver@live.dk eller ringe på: 50 46 25 35

Vinterskolehave:
Fra november til marts tilbyder Skolehaverne éndags-undervisningsforløb med forskellige temaer for 0.-8. klasse. Du kan se årets program på vores hjemmeside.

Find kontaktoplysningerne for hver enkelt skolehave her: Kontakt Skolehaverne